Not known Factual Statements About crema antirid pentru fata

Wiki Article

Dacă trăiești într-un mediu cu grad ridicat de poluare sau ești în urmă cu orele de somn, atunci acest duo de creme antirid noapte-zi îți va fi cel mai bun prieten, mai ales dacă vrei ca tenul tău să arate de-a dreptul fresh new la orice oră!

Expresii faciale – De fiecare details cand utilizati un muschi facial, sub suprafata pielii se formeaza un mic sant. De-a lungul timpului, acel sant devine mai adanc odata cu utilizarea repetata a acelor muschi faciali, pana cand santul devine vizibil – cunoscut si sub numele de riduri.

Dacă nu ai piele sensibilă și tolerezi retinolul, după vârsta de 30 de ani este bine să-l incluzi în rutina zilnică pentru ca tenul tău să se poată regenera mai ușor. 

vezi toateÎngrijirea în perioada de sarcină și după naștereÎngrijirea pielii copiluluiSomnul copiilorAlimentarea copilului

Aplica dimineata si seara pe fata si pe gat. Evita contactul cu ochii. Crema noastra pentru fata cel mai bine vanduta are acum si o concentratie cu 30% mai mare de imortele, pentru a tinti eficient si a combate cele five semne vizibile principale ale imbatranirii. Noua components imbunatatita contine acum Tremendous extract de imortele, o alternativa la retinol obtinuta din surse naturale care este blanda pentru pielea ta.

În acest articol îți spunem ce ingrediente conțin cremele antirid și cum o alegi pe cea treatment ți se potrivește în funcție de utilizare, de vârstă și de tipul de 10.

Vichy va șterge datele tale personale după 3 ani de la ultima interacțiune cu noi. Pentru mai multe informații despre modul în treatment iți utilizăm datele, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.

Se aplică dimineaţa şi/sau seara pe pielea curată a feţei şi gâtului. Datorită texturii ultrahidratante şi non-grase se absoarbe immediate în piele. Constituie o excelentă bază de machiaj.

Acidul hialuronic cu greutate moleculare mic patrunde adanc in straturile epidermei si reducere liniile good iar pielea ta va fi mai elastica

Stresul – Stresul cronic va creste nivelul de cortizol, un hormon de stres care va interfera de fapt cu capacitatea corpului tau de a mentine si retine umiditatea.

Pentru tenul meu uscat e minunata, hidrateaza bine pe parcursul intregii zile, are un miros plăSlice si desi crema antirid de ochi poate parea putin grasa la inceput, dupa ce intra in piele e Okay. Cu siguranta o sa o mai cumpar.

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the ideal YouTube experience and our newest capabilities. Find out more

vezi toateBărbierit clasicLame de rezervăProduse pentru bărbieritProduse după bărbieritAparate de rasAparate de ras electriceAparate de ras și de tuns

Acest website foloseste cookie-uri pentru a va furniza o experienta mai buna. Daca continuati navigarea sunteti de acord cu politica cookies.Sunt de acord

Report this wiki page